06.09.2017, 20:27 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: FCM Håndbold

Urban Quest ny sølvpartner i FCM Håndbold

Thygesen Textile Group lancerer et nyt brand under navnet Urban Quest, og det bliver en del af FCM-familien

Foto: Hamistolen og Urban Quest

Et nyt samarbejde ser dagens lys mellem Thygesen Textile Group og FCM Håndbold. Thygesen Textile Group lancerer en ny outdoor tøjkollektion under navnet Urban Quest, der beskytter mod insektbårne sygdomme som for eksempel borrelia, zika-virus og malaria. Urban Quest bliver sølvpartner i FCM Håndbold, og Marie Thygesen, direktør i Urban Quest, ser frem til samarbejdet med klubben.

- Vi glæder os over at blive en del af FCM Håndbold. For det første synes vi, at det er rigtig vigtigt at støtte op omkring sporten her i Ikast. Det betyder meget for området, siger Marie Thygesen og uddyber.

- For det andet ser vi det som en god mulighed at blive sponsor i en klub som FCM Håndbold med lanceringen af et nyt brand som Urban Quest. FCM Håndbold er for os en vigtig partner og platform, fordi det er en klub, der tør tænke nyt, og som ser mulighedsorienteret på tingene. FCM Håndbold ved, hvad der skal til, når man som brand og virksomhed skal have det bedste set-up for de penge, der bliver investeret.

Et samarbejde der går begge veje
Aftalen mellem klubben og tekstilkoncernen vækker ligeledes glæder i FCM-lejren, hvor et af målene, populært sagt, er at forstærke hinandens indsats. Det fortæller Jakob Mølgaard Christensen, direktør i FCM Håndbold.

- Vi er glade og stolte over, at endnu et af Ikast-områdets førende virksomheder ser muligheden i et samarbejde med FCM Håndbold. Vores samarbejde går begge veje, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at eksponere Urban Quest på bedst mulige måde.

- I FCM Håndbold har vi notorisk mange tv-seere, og fra starten af denne sæson vil Urban Quest være at finde på fronten af vores shorts og på trøjen af vores nye norske playmaker Helene Fauske. I såvel Urban Quest som i FCM Håndbold tør vi at tænke nyt og udvikle nye ideer sammen, og det er der kommet et særdeles spændende samarbejde ud af, som vi glæder os meget til at være en del af, siger Jakob Mølgaard Christensen.

Urban Quest er en tøjkollektion til hele familien. Tøjet er beskyttet med ’Insect Shield’, hvorfor det beskytter mod myg, flåter, tæger og andre insekter, der kan udløse insektbårne sygdomme. Det vil blive solgt i diverse detailkæder i EU fra d. 1. marts 2018 og direkte via Urban Quests webshop, som går i luften slut januar.