14.02.2017, 13:14 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: FCM Håndbold

Tonje Løseth: FCM er næste skridt i min udvikling

Den norske landsholdspiller Tonje Løseth glæder sig til at blive en del af træningsmiljøet i det midtjyske

Fra næste sæson skifter den norske landsholdspiller Tonje Løseth til FCM Håndbold, og det er et skifte, som hun glæder sig til.

- FCM er en utrolig god klub. Den er professionelt drevet med dygtige spillere og trænere over hele linjen, så jeg tror på, at et skifte til FCM Håndbold kan udvikle mig endnu mere som spiller defensivt såvel som offensivt.

- Desuden er FCM klub med stolte traditioner og mange titler i årenes løb. Det har jeg lyst til at være en del af. Jeg har lyst til at kæmpe for flere sejre og vinde nye titler, siger 26-årige Tonje Løseth.

Den norske venstreback er hentet i tyske Metzingen, hvor hun i gang med sin anden sæson. Og fra næste sæson kan FCM tilføje endnu en nordmand på det midtjyske holdkort. Veronica Kristiansen og resten af FCM-holdet får selskab af Tonje Løseth tre år frem.

- I FCM bliver jeg en del af et super træningsmiljø, og jeg tror på mange måder, at jeg passer godt ind i FCM’s setup og måde at spille på. Det bliver også sjovt at spille sammen med en landsmand af Veronica Kristiansens kaliber. Det glæder jeg mig til. Alt i alt glæder jeg mig bare til at møde spillerne, trænerne og alle omkring klubben, siger den norske landsholdspiller.