27.09.2017, 12:30 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Kenneth Rosenkilde

Stregspiller stopper i FCM Håndbold

FCM-streg Sabine Pedersen stopper i klubben efter indeværende sæson

I 2014 hentede FCM Håndbold Sabine Pedersen ind på den midtjyske streg. Den rolle har hun udført godt, men fra næste sæson skifter hun FCM-trøjen ud, og nye udfordringer venter forude.

- Sabine Pedersen er en dygtig tovejsspiller og har udviklet sig ganske fortrinligt i sine år i FCM Håndbold. Samtidig har hun stor betydning uden for banen. Hun er et socialt samlingspunkt, som vi er glade for at have i klubben.

- Men fra næste sæson venter der Sabine Pedersen nye udfordringer, og det ønsker vi hende al mulig held og lykke med. Indtil da glæder vi os over at have hende på holdet resten af denne sæson, som kun lige er begyndt, siger direktør Jakob Mølgaard Christensen.

Siden den 31-årige stregspiller i 2014 tog skiftet fra Viborg HK til FCM Håndbold, har hun været en del af store midtjyske præstationer. Her kan hun blandt andet skrive DM-guld, DM-sølv samt sidste sæsons DM-bronze på cv’et. I indeværende sæson er det blevet til 13 mål fra FCM-stregen i holdets første fire kampe.