29.12.2016, 12:03 | Af: | Foto: FCM Foto

Ses vi i Silkeborg?

Kære publikum. I aften går det løs i Santander Cup semifinalen i Silkeborg, og vi har brug for jeres opbakning.

En besked fra os spillere, trænere og ledere til alle vores følgere.

Vi håber at se og høre så mange FCM-tilhængere som muligt på lægterne i Jysk Arena i Silkeborg - både til aftenens semifinale mod Viborg og/eller en evt. finale i morgen fredag eftermiddag.

Hvis vi skal fortsætte klubbens stolte pokaltraditioner, komme i den femte pokalfinale på stribe og vinde klubbens ottende pokaltitel, så kræver det opbakning fra vores tilskuere. Det ved vi, de tre andre Final4-deltager klubber får, og vi vil ikke være i undertal.

Der er kun 35 km fra Herning og Brande, 25 km fra Ikast, 17 km fra Bording og 12 km fra Engesvang, så der er ingen undskyldning. Vi ved godt, at man skal lidt til lommerne for en billet, men I ved også, hvor stor glæden er ved at være der, hvis vi i fællesskab skal lykkes med at hive endnu en titel med hjem til pokalskabet i IBF Arena. Det vil være den bedste julegave til både jer og os.

Så kom nu til Silkeborg alle gode kræfter med FCM-hjertet på rette sted. Køb billetten på nettet via hjemmesiden www.billetsalg.dk/Final4

Med håbet om et godt nytår for alle og for FC Midtjylland.

Sabine E, Martina, Mie, Emma, Sabine P, Linn, Trine, Elin, Stine, Louise E, Veronica, Simone, Sabina J, Louise B og Rut

Kristian, Mathias, Inge og Annelie