27.12.2016, 13:18 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Kenneth Rosenkilde

Pokalsemifinalen byder på rivalopgør

Et midtjysk pokalhattrick er i sigte, men først skal rivalerne fra Viborg nedkæmpes. Burgaard tror på sejr.

De forsvarende pokalmestre fra FCM Håndbold indleder torsdag aften jagten på klubbens tredje pokaltitel. Det sker, når midtjyderne krydser klinger med Viborg HK i semifinalen i pokalturneringen – også kendt som Santander Cup. Den anden Final4-semifinale står mellem TTH Holstebro og Randers HK.

FCM Håndbold banede sig sikkert vej til dette års Final4 efter en udesejr på 32-23 over København Håndbold. Viborg sikrede sig semifinalebilletten med en sejr på 24-19 over Odense Håndbold.

Køb billetter til Santander Final4 her >>

For en af FCM-spillerne er mødet med de grønblusede altid lidt specielt. Hunulven Louise Burgaard skiftede i 2015 fra Viborg HK til FCM Håndbold, og den talentfulde højre back tror på sejr over sin gamle klub.

- Der er ikke mange Viborg-spillere tilbage fra min tid i klubben, men det er altid lidt specielt at stå over for sin gamle klub. Viborg er et sindssygt godt hold, så jeg forventer et tæt opgør og i sidste ende en sejr til os, siger Louise Burgaard og uddyber:

- Selvom det er noget tid siden, vi har været samlet på grund af landsholdspausen, så er alle topmotiverede for at vinde en pokal mere. Vi har haft et godt efterår og med god opbakning i hallen, så tror jeg pokalhattricket.

Skal hattricket fuldføres kræver det i første omgang en sejr over Viborg-rivalerne den 29. november i Jysk Arena, Silkeborg. Dagen efter, d. 30. november, spilles placeringskampen om 3.-4. pladsen samt den afgørende finalekamp. Få et overblik over Final4-kampene, som alle spilles i Jysk Arena, nedenfor:

29.12.2016, kl. 18.00: TTH Holstebro – Randers HK

29.12.2016, kl. 20.00: FCM Håndbold – Viborg HK