13.01.2017, 12:35 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Getty Images

Over otte år i FCM – nu venter nye udfordringer

Den midtjyske landsholdsfløj Trine Østergaard skifter til Odense Håndbold efter denne sæson

Trine Østergaard har været en fast del af FCM Håndbold i mange år, men fra næste sæson vil hun ikke længere være at finde på det midtjyske holdkort. Til sommer er det ni år siden, hun for første gang trak FCM-trøjen over hovedet. Efter mange håndboldår i klubben er det ifølge Trine Østergaard blevet tid til at prøve noget nyt. Efter sæsonen venter der den lynhurtige højrefløj nye udfordringer i Odense.

- Trine skal for første gang i sin karriere prøve kræfter med et andet hold. Det ønsker vi hende selvfølgelig al mulig held og lykke med. Hun har været en fornøjelse at arbejde sammen med. Trine er en gennemført professionel håndboldspiller og i kraft af hendes mange år i FCM, er hun også blevet en kulturbærer i klubben, siger cheftræner Kristian Kristensen.

Direktør i FCM Håndbold, Jakob Mølgaard ærgrer sig over at skulle sige farvel til landsholdsfløjen, men er samtidig stolt over hendes udvikling i klubben.

- Trine Østergaard er et klubikon. Hun har været med hele vejen igennem talentsystemet og op på seniorniveau. Hun er en professionel håndboldspiller, træner benhårdt og er aldrig skadet. Så vi er stolte af at have været med til at udvikle en dansk A-landsholdsspiller af hendes kaliber.

- Efter mange år i klubben dukker der en ny mulighed op. Det vil vi ikke stå i vejen for, og vi ønsker Trine al mulig held og lykke i Odense, siger Jakob Mølgaard, der samtidig kan afsløre, at der er ”fuldblodet erstatning” på vej til den midtjyske højrefløj.