07.09.2017, 14:21 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Getty Images

Nyt stort samarbejde mellem FCM Håndbold og Sydbank

Sydbank og FCM Håndbold udvider samarbejdet, så banken fremover er sølvpartner i FCM Håndbold

FCM Håndbold kan præsentere endnu et navn som sølvpartner i klubben. Sydbank er allerede en del af erhvervsnetværket, men banken udvider sit engagement i klubben, så de fremover er sølvpartnere. Det er en aftale, der vækker glæde i FCM-lejren, fortæller direktør i FCM Håndbold, Jakob Mølgaard Christensen.

- Vi er stolte over, at Sydbank ser muligheder i samarbejde med FCM Håndbold. Sydbank vil fremover være synlige på spilletøjet på såvel markspillere som keepere, siger Jakob Mølgaard Christensen.

FCM-direktøren forklarer, at Sydbank også vil være at finde i klubbens forskellige erhvervsnetværk, hvor både Claus Brændstrup og Anne Marie Bornstein fra Sydbank er aktive omkring kampe og andre aktiviteter i FCM Håndbold.