07.08.2017, 12:20 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: FCM Håndbold

Ny lokal hovedsponsor i FCM Håndbold

Inden startskuddet til sæsonen lyder, har FCM Håndbold indgået en vigtig aftale uden for banen. Danspin A/S er ny hovedsponsor i klubben

Efter en årrække som trofast samarbejdspartner og sponsor har Danspin A/S udvidet sit engagement i FCM Håndbold. Det betyder, at den Ikast-baserede garnproducent er ny hovedsponsor i det midtjyske.

’Dedikation og ordentlighed’ er ifølge FCM-direktøren værdier, som klubben og Danspin A/S har til fælles.

- Jeg er stolt og beæret over, at Danspin A/S fortsat skal være med til at føre håndbolden til nye højder i det midtjyske. Det samarbejde vi allerede har er unikt, og det ønsker begge parter at videreudvikle, så vi fælles kan nå vores mål om fastholdelsen og videreudviklingen af et tophold såvel nationalt som internationalt, siger direktør Jakob Mølgaard Christensen.

Direktør og ejer af Danspin A/S, Lars G. Pedersen, peger ligeledes på fælles værdier som fundament for samarbejdet.

- FCM Håndbold er en klub, der matcher mange af de positive værdier, vi selv står for. Det gælder værdier som troværdighed, engagement og dedikation, siger Lars G. Pedersen om hovedsponsoratet og uddyber.

- Samtidig giver det os en enestående mulighed for at bakke op og involvere os i tophåndbolden i Ikast-Herningområdet.

Danspin A/S har hovedsæde i Ikast og er en af Europas største garnproducenter. Aftalen mellem FCM Håndbold og Danspin A/S trådte i kraft den 1. august.