08.09.2017, 09:30 | Af: Christina Elkjær Frøstrup | Foto: FCM Håndbold

Ny fysioterapeut i FCM Håndbold

FCM Håndbold præsenterer den erfarne Mia Djuraas som ny fysioterapeut i klubben

”Pigerne har taget rigtig godt imod mig, og det samme har klubben”. Sådan lyder det fra 34-årige Mia Djuraas, der er blevet en vigtig brik i hunulvenes hverdag som holdets nye fysioterapeut. Mia Djuraas er en dygtig og erfaren fysioterapeut og kommer direkte fra København Håndbold. Der har hun været de seneste tre år og har, ved siden af arbejdet med håndboldholdet, haft sin egen klinik i omkring fem år – også i hovedstaden.

Håndbold-familie og sammenhold

I en lille familie på tre er Mia Djuraas ikke den eneste, der arbejder på sidelinjen af håndboldbanen. ’FCM-fyssen’ danner par med Nicolaj Andersson, der er medtræner på Holstebros damehold og Lemvig´s 1. divisionshold. Sammen bor de i Holstebro og har sønnen Karl på fire år.

- De seneste år har jeg pendlet mellem Holstebro og København Håndbold, så det betyder meget for mig at være geografisk tættere på familien, siger Mia Djuraas.

Det er ikke kun de færre køretimer, Mia Djuraas glæder sig over. Hun ser frem til samarbejdet med både trænere og staben omkring holdet såvel som pigerne. Her er hun blevet taget rigtig godt i mod og føler sig som en del af sammenholdet.

”Pigerne har været rigtig nemme at komme ind på, og derfor har det været en meget positiv og smertefri opstart. Jeg føler, at der er styr på tingene angående holdet såvel som klubben, så nu glæder jeg mig bare til at komme i gang med sæsonen”, siger Mia Djuraas med et smil på læben.

At gøre en forskel på et højt niveau

Det faktum at midtjyderne også er en del af Champions League, er et felt Mia Djuraas ser frem til at beskæftige sig med.

- Jeg glæder mig til at se, hvad jeg kan bidrage med i forhold til spillere på et højt niveau og med et relativt tæt kampprogram. Jeg kan forhåbentlig gøre en forskel, så pigerne står stærkt og skadesfrit det meste af sæsonen, siger Mia Djuraas.

En af de spillere, som Mia Djuraas arbejder ekstra meget med for tiden er Linn Blohm, som er i gang med sin genoptræning, og ifølge den nye FCM-fys, er det planen, at den rutinerede stregspiller er med fuldt ud inden for de næste par uger.

- Det går rigtigt godt. Der har ikke været nogle problemer under genoptræningen, så vi kan godt skrue lidt ekstra, men selvfølgelig sikkert, på hende. Hun er en stærk pige og god til at mærke efter, så Linn er snart med igen, siger Mia Djuraas.

FCM Håndbold byder Mia Djuraas velkommen i klubben.