14.02.2017, 10:00 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Norsk landsholdsback skifter til FCM

FCM Håndbold forstærker sig fra næste sæson med den norske back Tonje Løseth

Flere og flere brikker begynder at falde på plads frem mod næste sæson. Og i dag faldt endnu en brik på plads, da FCM Håndbold er blevet enige med den norske landsholdsspiller Tonje Løseth.

Den midtjyske Champions League-klub har skrevet en tre-årig aftale med den 183 centimeter venstre back.

- Tonje er en hårdtarbejdende spiller, der dækker treer og spiller venstre back angrebsmæssigt. Hun har en god fysisk og lukker hullet defensivt efter Stine Jørgensen, siger direktør i FCM Håndbold Jakob Mølgaard Christensen.

- Offensivt ser vi et stort potentiale i hende. Hun er godt skydende og er god i krydsspillet samt i anden bølgen, og vi er overbeviste om, at vi kan lægge endnu et lag på hendes spil, så hun kan tage næste skridt i sin udvikling. Vi glæder os til at tage imod Tonje i FCM Håndbold efter sæsonen, siger Jakob Mølgaard Christensen.

Tonje Løseth er hentet i den tyske klub Metzingen, hvor hun er i gang med sin anden sæson.