07.05.2018, 10:00 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: FCM Håndbold

Naja Nissen udlejes til Ringkøbing næste sæson

Det 18-årige fløjtalent udlejes til Ringkøbing Håndbold frem til sommeren 2019

For en lille måned siden underskrev Naja Nissen en treårig aftale med det kommende Herning-Ikast Håndbold med planen om, at hun skulle lejes ud til en anden ligaklub første sæson. Den klub er der nu kommet navn på. Det midtjyske fløjtalent udlejes til Ringkøbing Håndbold fra den 1. juni 2018 og et år frem. Sideløbende træner hun fortsat med i Ikast én gang i ugen.

- Vi er blevet enige om at leje Naja ud til Ringkøbing for at give hende en god portion ligaerfaring. Det er et super led i hendes udvikling og skal gøre hende klar til at træde ind på den store scene efterfølgende. Vi ser et stort potentiale i Naja, og det er meningen, at hun skal tilbage i Herning-Ikast-trøjen. Derfor fortsætter hun med at træne i Ikast én gang i ugen i løbet af næste sæson, siger direktør Jakob Mølgaard Christensen.

Naja Nissen er lokal pige og kommer fra samarbejdsklubben Brande HK. Hun har været en del af det midtjyske talentmiljø i en årrække og bor til dagligt på Sportstar College Ikast-Brande. Nu glæder hun sig til at prøve kræfter i Ringkøbing Håndbold, inden hun efter planen skifter tilbage til Herning-Ikast Håndbold.

- Jeg synes, det er en spændende mulighed for mig at spille i Ringkøbing. Der skal jeg ned og jagte spilletid og forhåbentligt få en masse erfaring, så jeg er bedre udrustet til at tage skridtet videre efter næste sæson. Ringkøbing er en god klub og giver ofte de unge chancen. Det vil jeg forsøge at gribe, og jeg håber på at bidrage positivt til klubben. Jeg kender nogle stykker dernede i forvejen fra min tid i FCM Ungdom, blandt andet Nanna Hinnerfelt og Henriette Hansen. Det bliver sjovt at spille sammen med dem igen og en masse andre gode mennesker på holdet, siger Naja Nissen.

I april vandt Naja Nissen DM-guld med U18-holdet, men hun har også tørnet ud for ligaholdet i løbet af sæsonen. I februar fik hun ligadebut ude mod Ajax København og kom på måltavlen.