01.11.2016, 13:00 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Getty Images

KBH vs. FCM: Kvalificerer hunulvene sig til Final 4 i Santander Cup?

Cheftræner Kristian Kristensen er ikke i tvivl. Han tror på det stærke FCM-team, som har vundet pokalturneringen de sidste to år.

For fjerde år i træk møder hunulvene København Håndbold i pokalkvartfinalen. Statistikken siger tre ud af tre sejre til midtjyderne, og den statistisk regner Kristian Kristensen med at fortsætte.

- Jeg forventer en sejr over København Håndbold. Vi har et stærkt hold, og pigerne har stået i de her afgørende situationer før. De har evnerne til at steppe yderligere op, når der er noget ekstra på spil som i morgen.

- Det vil selvfølgelig betyde meget for os at være en del af Final 4 i forhold til den vinderkultur, vi har i klubben. Med ligaen, Champions League og Santander Cup deltager vi pt i alle turneringer, og det er et rigtig godt udgangspunkt. Det er fedt, at der hele tiden er noget at spille frem imod, siger Kristian Kristensen.

FCM Håndbold har gjort sig succesrige erfaringer i pokalturneringen, som i år går under navnet Santander Cup. Klubben har været i pokalfinalen fire sæsoner i træk, hvoraf de har kunnet løfte det store trofæ tre gange – i 2012, 2014 og 2015. Skal successen fortsætte, kræver det en sejr mod København, og Kristian Kristensen forventer et formstærkt modstanderhold.

- København har fået en god start på sæsonen. Klubben har skiftet trænere, men de har arbejdet godt på tingene og holdt kontinuitet, især i deres stærke defensiv. De spillede en fin kamp i Esbjerg, hvor de tabte med et enkelt mål, så det er en del af analysearbejdet til i morgen.

- København har ikke tabt ti hjemmekampe i træk, så den statistisk skal vi forsøge at ødelægge. Her skal vi skal ind og ride på vores bølge fra kampen mod Bucuresti og første halvleg i Rostov for at hive sejren hjem, siger Kristian Kristensen.