09.03.2018, 15:00 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Kenneth Rosenkilde

Kampen om kvartfinalen

FCM Håndbold skal i en dansk håndboldgyser mod NFH Håndboldklub om den sidste kvartfinaleplads i Champions League. Det er lørdag aften kl. 19.00 i IBF Arena

Vinderen af lørdagens opgør mellem FCM Håndbold og NFH Håndboldklub løber efter alt at dømme med en kvartfinaleplads i den fineste turnering af dem alle. De to hold kæmper med Krim og den sidste adgangsgivende plads videre i Champions League. Og med mindre Krim leverer et mirakel ude mod de forsvarende mestre fra Györ, er det kvartfinalepladsen dansk.

Selvom FCM Håndbold er ramt af flere skader, er der tro på tingene. Særligt efter onsdagens sejr over TTH Holstebro.

- En sikker sejr mod TTH Holstebro var den optakt, vi havde håbet på. Pigerne gik fokuseret til opgaven, vi sparede nogle ressourcer, og de unge talenter gjorde det rigtig godt. Vi skal bevare fokus alle to gange 30 minutter mod NFH og endnu engang bidrage som en samlet enhed, siger Kristian Kristensen.

KØB BILLETTER >> FCM VS. NFH, LØRDAG D. 10. MARTS KL. 19.00 I IBF ARENA

Det modsatte opgør på Falster endte helt lige 21-21, og dermed kan det meget vel være det hold, der bedst modstår presset, som løber med sejren lørdag aften. For FCM Håndbold kræver det en sejr at gå videre. Mens Nykøbing kan nøjes med uafgjort, da de har et enkelt point mere end midtjyderne.

Der er kampstart mellem de to hold lørdag aften klokken 19.00 i IBF Arena. Så tag din ven, nabo eller kollegaer under armen til et afgørende Champions League-brag. Der er brug for fuld opbakning på lægterne.