10.01.2018, 14:13 | Af: Kristina Stokholm | Foto: Jens Anton Nordestgaard

Judith Sans: Jeg har fået et super indtryk af klubben

I december trak Judith Sans i FCM-trøjen, og skiftet til det midtjyske har hun ikke fortrudt

Judith Sans skiftede i december fra den spanske klub Bera Bera til FCM Håndbold, hvor hun tørner ud på stregen. Selvom hun kun har været i klubben i lidt over en måned, er hun glad for at have taget skiftet nordpå.

- Jeg har fået et rigtig godt indtryk af klubben i løbet min første måned. Jeg er blevet hjulpet godt tilrette, så jeg er en glad pige, fortæller den 23-årige stregspiller.

I starten af året fik Judith Sans sin debut på hjemmebane, da hunulvene tog en komfortabel sejr over Viborg. Den spanske streg gjorde et fint indhop og kvitterede med en scoring.

- Sejren over Viborg var fantastisk, og jeg var rigtig glad for at score mit første mål på hjemmebane. I takt med flere træninger og kampe, føler jeg, at jeg forstår strukturen bedre og bedre, og det motiverer mig meget, siger Judith Sans.

Afstanden mellem Judith Sans’ tidligere klub Bera Bera og Ikast måler over 2000 km, og forskellene er da også til at få øje på, fortæller stregspilleren.

- Der er stor forskel på danske og spanske liga. Selvom vi løb meget i min tidligere klub, bliver der lagt endnu et lag på her. Spillet er noget hurtigere, og der er mere fysik. Forsvaret er aggressivt, og det kan jeg godt lide. Generelt synes jeg, at FCM’s spillestil passer mig meget godt, siger Judith Sans.

Næste gang Judith og Co. skal i aktion er fredag den 12. januar, hvor de møder Aarhus United på udebane. Kampstart lyder klokken 18.30.