18.10.2016, 14:14 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: FCM Håndbold

Hunulvene på håndboldskole

På Ikast KFUM’s håndboldskole kan man i disse dage se FCM’s trænerteam og nogle af stjernerne fra Midtjylland agere trænere for en dag

De har selv været der, da de var mindre. De husker følelsen af intens håndboldtræning og sjov i hallen. Derfor har Kristian Kristensen og flere af hunulvene valgt at hive et par dage ud af kalenderen til fordel for Ikast KFUM’s håndboldskole.

- Det er vigtigt, at vi bakker op om det lokale samarbejde, vi har. Det kan vi blandt andet gøre her på Ikast KFUM’s håndboldskole, hvor vi har mulighed for at give lidt tilbage til alle de spillere og trænere, der følger og støtter os i det daglige.

- Vi har selv været der, hvor børnene er, så vi ved, hvor meget sådan en håndboldskole betyder. Derfor vil vi gerne bakke om sådan et arrangement, men også fordi vi synes, at det er rigtig sjovt at være med, siger Kristian Kristensen.

En samarbejdsklub
Ikast KFUM er en af FCM Håndbolds samarbejdsklubber. Mandag morgen mødte 70 friske børn i alderen 10 til 14 år ind på Hyldgårdsskolen for at deltage i den traditionsrige Håndboldskole, afviklet af Ikast KFUM. Anders Nordborg, der er ungdomskonsulent i foreningen, er glad for samarbejdet med FCM Håndbold.

- Det betyder rigtig meget, at samarbejdsklubben deltager i vores håndboldskole. Det viser vilje og gejst, at FCM Håndbold frivilligt lægger kræfter i vores forening. Vi håber på, at det alt sammen kan give børnene en fantastisk oplevelse – både på det håndboldmæssige plan, men også på det sociale plan, siger Anders Nordborg og tilføjer:

- Vi er en af de få håndboldskoler hvor spillerne overnatter to døgn, så vi håber også på, at det kan styrke det sociale sammenhold i foreningen og vise de spillere, der kommer udenbys fra værdierne i en KFUM klub, hvor fællesskabet er en vigtig brik.