02.05.2018, 12:30 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Hamistolen Photography

Forsvarsgeneral bliver en del af FCM’s administrative stab

Ved siden af håndbolden skal Mathilde Bjerregaard frem over arbejde som sælger i FCM Håndbold

Hun er kendt for solide tacklinger og forsvarsfight, når hun til dagligt agerer stopklods i FCM-defensiven. Men bag det professionelle håndboldspil og en uddannelse som ergoterapeut, gemmer Mathilde Bjerregaard på en række andre talenter. De skal nu indfries i FCM Håndbolds salgsteam, som forsvarsspilleren bliver en del af.

- Vi manglede ressourcer i salgsafdelingen og spottede ret hurtigt noget talent i Mathilde Bjerregaard. Derfor var det nærliggende for os at ansætte hende som sælger. Hun har salgstalentet i sig, blandt andet i form af hendes åbne sind og gode måde at møde mennesker på, siger direktør Jakob Mølgaard Christensen og tilføjer:

- Ansættelsen er samtidigt et led i vores CSR-strategi om at danne ”hele mennesker”. Mathilde får de bedste betingelser for at kombinere job og sociale relationer med en professionel håndboldkarriere.

Sælgerjobbet et nyt område for Mathilde Bjerregaard, men det skræmmer hende ikke. Tværtimod. Hun glæder sig til at tage udfordringen op.

- Jeg har altid været meget optaget af netværksarbejde, sponsorer og relationer omkring en håndboldklub. Selvom jeg ikke har stor erfaring på området, kan jeg godt lide en udfordring som denne. Jeg synes især kommunikationsdelen er meget spændende, og jeg håber, at jobbet kan udvikle mig personligt i forhold til at møde nye mennesker.

- Og så betyder det jo meget, at jeg trives så godt i klubben. Det er et rart sted at være, og jeg har gode mennesker omkring mig. Timemæssigt er jobbet skræddersyet mit primære job som håndboldspiller. På den måde får jeg lov til at udvikle mig under rigtig gode betingelser, siger Mathilde Bjerregaard.