16.08.2017, 13:32 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: FCM Håndbold

FCM sejrede i testkampe mod Roccas og Bietigheim

Hunuvlene har fået en god optakt til sæsonen med yderligere to sejre i testkampene mod spanske Roccas og de tyske mestre Bietigheim

FCM’s håndboldkvinder er i disse dage på træningslejr på Club La Santa, Lanzarote. Her fortsætter de med at lægge lag på forberedelserne til den forestående sæson. På programmet har pigerne haft to træningskampe, som de begge trak sig sejrsrige ud af.

Roccas vs. FCM Håndbold: 29-31 (11-17)
Først var det Roccas, der spiller i den bedste spanske liga, som stod for skud. Efter en effektiv første halvleg var stillingen på 17-11 i midtjysk favør. I anden halvelg dalede intensitet en smule, men FCM’erne holdte føringen og vandt samlet kampen 31-29.

- Vi spillede generelt en fin første halvleg, hvor kontrafasen glimtede i perioder. Anden halvleg var mere jævn, men vi sluttede med en sejr, sagde en tilfreds Kristian Kristensen efter kampen.

Alle hunulve blev sendt i ilden, bortset fra Veronica Kristiansen og Linn Blohm. Kampens topscorer blev Trine Troelsen, der fandt vej til netmaskerne seks gange.

FCM Håndbold vs. SG BBM Bietigheim: 26-18 (14-11)
Tirsdag krydsede FCM Håndbold klinger med de tyske mestre fra Bietigheim, og det bød på et gensyn med tidligere FCM-spiller Fie Woller.

Ved pausen førte FCM 14-11, men i anden halvelg trak midtjyderne for alvor fra. Kampen endte med en overbevisende sejr på 26-18 til Kristensen og co.

- Pigerne arbejdede godt som gruppe, og vores koncepter bliver stadig stærkere, hvilket vi også beviste mod Bietigheim. Vi ramte godt defensivt, og både Englert og Jessica stod en flot halvleg hver. Kontrafaserne og det stationære angreb vokser ligeledes. Vi er godt tilfredse og ser frem til de næste træningsopgaver på Lanzarote.

FCM-teamet er på Club La Santa indtil fredag. Næste opgave i FCM-trøjen er mod norske Vipers Kristiansand. Hunulvene tager imod nordmændene i den sidste træningskamp forud for sæsonen tirsdag den 22. august kl. 17.00 i IBF Arena. Der er gratis adgang.