22.10.2016, 21:43 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: FCM Håndbold

FCM-rumæner var ekstra motiveret mod Bukarest

Eliza Buceschi nød opgøret mod hjemlandets CSM Bucuresti.

Begyndelsen i FC Midtjylland var en anelse svær for klubbens nye rumæner, Eliza Buceschi. Playmakeren løb ind i en irriterende skade, netop som hun var kommet til en helt ny klub i et helt fremmed land.

Lørdag var hun både topklar og topmotiveret. Modstanderen var fra hjemlandet - og er samtidig regerende mester i Champions League-turneringen.

- Det er altid en fed følelse at spille sådanne kampe. Jeg tror, det gav os alle lidt ekstra motivation. Vi må også erkende, at de ikke havde deres bedste kamp, men det var også delvist vores fortjeneste, særligt på grund af vores gode præstation i forsvaret, siger Buceschi og uddyber om mødet med sine landsmænd:

- For mig personligt var det en god oplevelse. Vi kender hinanden, så for mig var det en lidt ekstraordinær fornemmelse, men jeg var glad for at spille, og jeg tror, det fik mig til at spille bedre.

Eftertragtet playmaker
FCM’s rumæner har været en eftertragtet kvinde i forbindelse med lørdagens Champions League-opgør. Tidligt på dagen brugte hun to timer på et længere interview med ét af hjemlandets medier, og efter den midtjyske sejr over CSM Bucuresti måtte hun igen stille op for både udenlandske og danske medier.

- Jeg forventede det lidt. Det er klart, når der er en rumæner på holdet, at medierne i mit hjemland gerne vil snakke med mig før sådan en kamp, høre lidt om livet i Danmark osv. Det har været lidt meget, men det var nu dejligt at snakke rumænsk igen. Nu skal jeg snakke lidt med min familie og så ellers bare slappe godt af, smiler Eliza Buceschi.

Aldrig haft det så godt
Hun nyder at være kommet til FC Midtjylland.

- Pigerne er rigtig fantastiske. Det er et dejligt hold at være en del af. Jeg har aldrig haft det så godt på noget hold, som jeg har det her i FCM, så det gør det en hel del lettere at være her, slutter rumæneren.