12.04.2017, 13:40 | Af: fcm | Foto: FC Midtjylland

FCM-pigerne til stjernekoncert med Jyske Bank

Det var en flok begejstrede FCM-piger, der hørte Ed Sheeran fra egen skyboks i Jyske Bank Boxen

Anmelderne fandt de helt store superlativer frem og kvitterede med masser af stjerner i deres anmeldelser af Ed Sheerans koncert i Jyske Bank Boxen.

Og spørger man i den midtjyske håndboldtrup, så er de enige i de positive toner, der lyder på bagkant af koncerten i en totalt udsolgt Jyske Bank Boxen.

- Det var super fedt. Man bliver bare imponeret over den dreng, der er på ens egen alder og bare stiller sig op på scenen alene foran 15.000 tilskuere med sin guitar og så bare fyrer den af, siger Louise Burgaard.

Det var Jyske Bank i Herning og Ikast, der havde inviteret hele truppen til koncert med den populære sanger.

- Vi ville gerne give lidt igen for de mange gode oplevelser, vi har haft med FCM Håndbold, forklarer Lars Breinholdt, der er afdelingsdirektør i Herning Erhverv.

- FCM Håndbold giver mange gode oplevelser til området, og klubben betyder meget for lokalområdet, tilføjer Lars Breinholdt, der havde inviteret håndboldpigerne til koncerten i samarbejde med afdelingsdirektør i Ikast Ulrik Petersen

Og den gestus blev der i den grad taget sat pris på i FCM Håndbold.

- Det er simpelthen så fornemt, at de inviterede os. Vi havde virkelig gode pladser og fik sindssygt lækker mad. Og da vi kom blev der åbnet en dør for os, så vi kunne gå direkte ind og slap for den lange kø. Fra balkonen kunne vi se, hvordan folk strømmede ind til koncerten. Det var ret vildt, lyder det begejstret fra Louise Burgaard, der sammen med flere af holdkammeraterne selv har optrådt i Jyske Bank Boxen, da der var EM i håndbold.

- Vi snakkede faktisk om det. Vi har spillet der for næsten lige så mange mennesker. Det er lidt vildt. Man tænkte da lige lidt over det – det er fedt, at man selv har spillet der, siger backen.

Men selv om den engelske sanger tryllebandt publikummet i Jyske Bank Boxen, så handlede det ikke kun om god. Det handlede i lige så høj grad om at være sammen som hold.

- Det betyder rigtig meget med sådan en fælles oplevelse. Vi har knoklet rigtig hårdt og knokler fortsat rigtig hårdt på håndboldbanen, så sådan en oplevelse er med til at styrke os som hold. Vi laver andre ting sammen og får lov til at slappe af og nyde musikken sammen. Det er godt for et hold at gøre sådan nogle ting sammen, mener Burgaard.

Hun var samtidig glad for at møde nogle af klubbens sponsorer.

- Det var fedt at møde nogle sponsorer og snakke med nogle af dem, der er med til at gør en forskel for klubben.

Håndboldpigerne fik både forret, hovedret og kaffe i skyboksen. Men desserten manglede, men det blev fikset af selskabets egen tjener efter pres fra truppen. Derfor var der kun én ting, som manglede, mente håndboldpigerne.

- Vi var lidt skuffede over, at de ikke havde sørget for, at Ed lige kom og sagde hej. Han kunne godt lige være kommet forbi og givet et nummer, griner Louise Burgaard.

FCM Håndbolds direktør Jakob Mølgaard var i godt selskab blandt håndboldpigerne, og han glæder sig over arrangementet.

- At vi sammen med Jyske Bank kan give pigerne en kæmpe oplevelse styrker sammenholdet og er med til at skabe connection mellem sponsorer, klubben og holdet. Det var en på alle måder gennemført aften, siger Jakob Mølgaard, der er kommerciel direktør i FCM Håndbold.