03.07.2017, 15:15 | Af: FCM | Foto: Kenneth Rosenkilde

FCM Håndbold sælger Sabina Jacobsen

Anføreren skifter til østeuropæisk klub.

FC Midtjylland har med omgående virkning solgt Sabina Jacobsen. Over en længere periode har der været udvist konkret interesse for den svenske landsholdsspiller, og FCM er nu nået til enighed med CSM Bucuresti om en overgangssum. Tilbuddet var for godt til at afslå for både klub og spiller.

- Vi følte os allerede ret sikre på, at Sabina Jacobsen gik ind til sin sidste sæson i FCM. Da dette attraktive tilbud så dukkede op, slog vi til, da det ville sikre os en god skilling her og nu. Samtidig har vi i ledelsen bundet hinanden op på, at vi skal levere positive tal på bundlinjen i den kommende sæson, hvilket dette salg i den grad kan være med til at sikre, fortæller Jakob Mølgaard Christensen, direktør i FCM Håndbold.

Sabina Jacobsen er kendt som en stærk styrmand i forsvaret, men trods afgangen af den midtjyske anfører forsikrer direktøren, at truppen fortsat står solidt rustet til den kommende sæson.

- Med forårets kontrakter har vi både sikret kontinuitet og forstærket os med tovejsspillere, som også er defensivt stærke. Derfor er det med de samme, høje sportslige forventninger, vi går den kommende sæson i møde, både nationalt og internationalt.

Dansk-svenske Sabina Jacobsen kom til FCM Håndbold fra Randers HK i 2014 og var i sin første sæson i klubben med til at blive dansk mester samt vinde både pokalturneringen, Cup Winners’ Cup og den danske Super Cup. Og netop sæsonen 2014/2015 står stærkest, når den nu afgående kaptajn tænker tilbage på sin tid i klubben.

- Jeg er stolt af, hvad jeg har opnået med FCM. Især det første år, hvor vi vandt alt – det var rigtig fedt. Det gør mig ked af det at skulle forlade klubben og pigerne, for jeg har været rigtig glad for at være i FCM, hvor jeg har udviklet mig meget både som spiller og som menneske. Men jeg har fået et rigtig godt tilbud fra ét af de allerbedste hold i verden, og det er en drøm, der går i opfyldelse for mig nu, udtaler hovedpersonen selv.

Sabina Jacobsens klubskifte bliver først definitivt midt i juli måned, hvor hun skal gennemgå det obligatoriske lægetjek.