29.08.2016, 12:00 | Af: Martin Dons | Foto: FC Midtjylland

FCM Håndbold og Helle Thomsen stopper samarbejdet

Med virkning fra i dag fratræder FCM Håndbolds cheftræner gennem de sidste fire sæsoner, Helle Thomsen, sin stilling i klubben.

- Efter en række gode år med fine sportslige resultater først som assistenttræner og siden som cheftræner har der de seneste måneder budt på divergerende opfattelser af FCM Håndbolds fremtidige strategi og ledelse. Derfor har klubbens ledelse og Helle Thomsen valgt at skilles. Begge parter er enige om, at seks gode år, der har afledt 10 titler – heraf tre danske mesterskaber -  og deltagelse i Final 4 i 2014 ikke skal afsluttes af et år, hvor uenighed om strategi og ledelse overskygger de sportslige resultater, siger sportsdirektør i FCM Håndbold Stefan Kristensen.

Helle Thomsen får nu tid til at tænke sig om, hvad hun vil videre frem i sit liv og sit håndboldliv, og FCM Håndbold har på den korte bane, indtil Super Cuppen, ophøjet assistenttræner Kristian Kristensen til cheftræner. Arbejdet med at finde en permanent cheftræner er ligeledes påbegyndt.

- Det er selvfølgelig i 11. time i forhold til den kommende sæson, der starter med Super Cupfinale i Vejle den 6. september, men vi skal tænke både kort og langsigtet, og vi får nu mulighed for at bygge langsigtet op igen siger, Stefan Kristensen, som skal i gang med trupsammensætningen for sæson 17/18 parallelt med, at de første bolde kastes i den kommende sæson.

- Vi er Helle en stor tak skyldig for det arbejde hun har leveret og de resultater hun har skabt i FCM Håndbold, men alting har en ende, siger Stefan Kristensen, som i samme forbindelse ønsker Helle Thomsen det bedste for fremtiden.