20.11.2017, 12:19 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Kenneth Rosenkilde

FCM Håndbold lander seks store aftaler: To nye kontrakter og fire forlængelser

Stine Skogrand og Sarah Iversen skifter til FCM Håndbold, mens Sabine Englert, Veronica Kristiansen, Louise Burgaard og Emma Friis forlænger med klubben

Holdkortet for de kommende sæsoner i det midtjyske begynder at tage form. Veterankeeper Sabine Englert tager endnu et år i klubben. FCM-anfører Veronica Kristiansen, højreback Louise Burgaard og fløjtalentet Emma Friis har også forlænget kontrakten i FCM Håndbold, som skifter navn til Herning Ikast Håndbold næste sæson.

Derudover har klubben sikret sig en 3-årig aftale med to landsholdspillere. Norske Stine Skogrand og danske Sarah Iversen vil fra næste sæson tørne ud i den lyngfarvede spillertrøje.

Stine Skogrand skifter fra Silkeborg-Voel, hvor hun lige nu er aktuel ligatopscorer. Den 24-årige højreback har spillet 51 A-landskampe for Norge og kvitteret med 77 mål. Hun er endnu engang udtaget til det norske landshold, hvor hun skal forsøge at forsvare verdensmesterskabet i december.

Sarah Iversen skal, ligesom sin kommende holdkammerat Stine Skogrand, en tur til VM i Tyskland. Hun er udtaget til det danske landshold, hvor hun har spillet 13 A-landskampe og scoret 21 mål i nationaldragten. Til dagligt tørner hun i Nykøbing Falster Håndboldklub, hvor hun spiller en stor rolle på stregpositionen.

Endeligt beholder klubben nogle prominente navne de næste sæsoner. Anfører Veronica Kristiansen bliver i klubben frem til 2021, efter hun har sat sin signatur på en 3-årig kontraktforlængelse. Landsholdsprofilen Louise Burgaard har forlænget sin kontrakt med to år, og det 18-årige stortalent Emma Friis bliver i klubben til sommeren 2019. Sidst, men ikke mindst, tager veterankeeper Sabine Englert endnu et år i målet, og de seks spilleraftaler vækker glæde på kontorgangene i det midtjyske.