20.12.2016, 10:01 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: FCM Håndbold

FCM Håndbold forlænger med lokal hovedsponsor

Betonvarefabrikken IBF fortsætter som hovedsponsor i FCM Håndbold frem til 2020

Inden det går løs ved Final4 i pokalturneringen, har FCM Håndbold indgået en vigtig aftale uden for banen. Ikast Betonvarefabrik har forlænget sit hovedsponsorat med FCM Håndbold, og dermed vil FCM’s håndboldkvinder også i de kommende tre år spille med IBF-logoet på trøjen.

- Vi er meget glade for, at IBF har valgt at fortsætte samarbejdet med klubben. En sådan aftale er med til at danne fundamentet for hele vores forretning, siger Jakob Mølgaard Christensen, direktør i FCM Håndbold.

IBF udgør, sammen med tøjleverandøren Diadora og de to lokale samarbejdspartnere Alpi og KK Wind Solutions, hovedsponsoratet i FCM Håndbold. Endnu en forlængelse med en lokalforankret virksomhed vækker glæde i FCM-lejren.

- Det er fantastisk, at en stor national virksomhed med base i Ikast står bag os. Samarbejdet med IBF har båret præg af åbenhed, fleksibilitet og engagement. Det er dejligt med en sponsor, der i den grad involverer sig i klubben, siger Jakob Mølgaard Christensen.

De midtjyske håndboldkvinder tørner igen ud i FCM-trøjen den 29. december ved Santander Final4. Her skal midtjyderne forsøge at forsvare pokaltitlen. Første udfordring hedder ærkerivalerne fra Viborg i pokalsemifinalen.