01.02.2018, 11:55 | Af: Kristina Stokholm | Foto: Hamistolen Photography

FCM Håndbold forlænger med forsvarsklippe

Mathilde Bjerregaard bliver i FCM Håndbold yderligere to sæsoner. Forsvarsspillerens aftale er forlænget til 2020.

FCM Håndbold og Mathilde Bjerregaard er blevet enige om at forlænge forsvarsprofilens aftale til 2020. For Mathilde Bjerregaard var forlængelsen med FCM Håndbold simpelt.

- FCM Håndbold er en topklub, som jeg er rigtig glad for at være i. Jeg er en del af en super fed træningskultur og et professionelt miljø. Der er god stemning både på og uden for banen. Det gælder blandt os piger og trænerteamet såvel som i forhold til resten af klubben og ledelsen, fortæller Mathilde Bjerregaard.

Den 24-årige forsvarsprofil har tørnet ud i FCM-trøjen siden sommer, hvor hun skiftede til klubben fra Silkeborg-Voel. Og i FCM-lejren er man glad for at beholde den talentfulde spiller yderligere to sæsoner.

- Mathilde er faldet godt til i klubben og er en fantastisk pige både på og uden for banen. Hun kom til FCM Håndbold efter en længere skadespause, men vi kendte hendes kvaliteter og troede og håbede på, at vi kunne finde hendes høje niveau frem igen - og løfte det. Det må man sige er lykkedes, siger FCM-direktør Jakob Mølgaard Christensen og tilføjer.

- Efter at have været ude i halvandet år tørner hun nu ud i en klub, der spiller med i Champions League, og hun har gjort det rigtig godt inde i forsvaret. Det er en god historie, som vi gerne vil bygge endnu et kapitel på. Hendes knæ er i bedring, og vi glæder os over at se hende i FCM-trøjen i fremtiden.

Forsvarsrollen i det midtjyske er Mathilde Bjerregaard glad for. Den matcher godt de personlige ambitioner den 24-årige FCM’er har om at være blandt de allerbedste forsvarsspillere.

- Jeg er rigtig glad for den rolle, jeg har fået i klubben. Jeg mærker stor tillid fra trænerteamet, og det betyder meget. Det giver mig selvtillid og tro på, at jeg kan og skal gå ind og tage ansvar. Samtidig træner jeg sammen med nogle super dygtige spiller, så jeg bliver udfordret til samtlige træninger. Det er fedt, fortæller Mathilde Bjerregaard.