05.09.2016, 12:00 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Diadora ny tøjpartner i FCM Håndbold

FCM Håndbold skal være Diadoras skandinaviske flagskib

Det bliver spillere i nye klæder, når FCM Håndbold tirsdag aften for alvor skyder den nye sæson i gang med Super Cup’en i Vejle. Klubben har nemlig lavet en tøjaftale med italienske Diadora for de kommende tre år.

- Det er på alle måder en god aftale, vi har lavet med Diadora, slår kommerciel direktør i FCM Håndbold Jakob Mølgaard Christensen fast.

- For os har leveringssikkerheden været et vigtigt parameter, og det får vi med Diadora. Samtidig bliver de en aktiv medspiller, som vi ser frem til at arbejde tæt sammen med. Vi vil hinanden, og det er et godt udgangspunkt for et samarbejde, siger den kommercielle direktør.

I Diadora glæder direktør Lars Bo Christensen sig til samarbejdet med sidste års DM-finalister.

- Vi vil gerne styrke vores position på håndboldmarkedet. Vi har mange klubber inden for fodbold, men vi vil også gerne have håndboldklubber, og der mener vi, at FCM Håndbold er et af flagskibene. Vi er stolte over at være en del af FCM Håndbold, og vi glæder os meget til samarbejdet, siger Lars Bo Christensen.

Men det italienske mærke, der slår sig på design, kvalitet og craftsmanship, tænker FCM-håndboldkvinderne ind i mere end blot deres håndboldkollektion.

- Vi får synliggjort vores brand og vores varer inden for teamsport, løb, training og fitness via FCM Håndbold. Det vil blive promoveret og markedsført gennem FCM Håndbold, og jeg er overbevist om, at FCM Håndbold bliver en god ambassadør for os, siger Diadora-direktøren, der også håber, at det nye samarbejde kan bane vejen for at komme ind i flere håndboldklubber.

I FCM Håndbold har man allerede mærket det store engagement hos den nye tøjpartner, der har været åbne over for klubbens input i forbindelse med tilblivelsen af den nye trøje.

- Diadora har været meget samarbejdsvillige, og der har ikke været langt fra tanke til handling. De har været meget fleksible, og vi har været med inde over designet af trøjen og fået den tilpasset spillerne. Det er en trøje, vi er stolte over at skulle spille i, siger Jakob Mølgaard, der samtidig fortæller, at det er et samarbejde, som også kommer fansene, sponsorer og frivillige til gode, lige som det bliver muligt at købe den nye trøje på Diadoras hjemmeside.

Foruden FCM Håndbolds ligadamer kommer også U20, U18 og U16 til at spille i Diadora i den nye sæson.