20.11.2017, 12:29 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Hamistolen Photography

Dansk landsholdsback forlænger med FCM Håndbold

Louise Burgaard har forlænget sin kontrakt med FCM Håndbold til sommeren 2020

For mange håndboldtilhængere er Louise Burgaard lig med FCM Håndbold, og det vil hun fortsætte med mindst to år endnu. Den hårdtskydende højreback har forlænget sin kontrakt i klubben frem til sommeren 2020.

- Jeg er glad for at være her i klubben, og jeg har fundet ud af, at kontinuitet betyder meget for mig. Nu er jeg i gang med min tredje sæson, og jeg nyder at være i nogle rammer, hvor jeg føler mig tryk og samtidig får givet en masse ansvar. Lige fra jeg kom, har jeg været en del af en fantastisk kultur, og det vil jeg gerne give videre fremadrettet, siger Louise Burgaard og tilføjer.

- Min ambition er at få DM-guldet hjem. Derudover har vi klaret os godt i Champions League, og jeg synes, det kunne være fedt at tage det sidste skridt og komme i Final4. Det er helt sikkert noget, jeg drømmer om at opnå med denne klub.

Central del af kulturen
Den 25-årige højrebacks forlængelse vækker glæde os trænerstaben. Cheftræner Kristian Kristensen beskriver hende som en kulturbærer.

- Louise er blevet en slags institution her i FCM, og når vi forlænger med spillere som hende, så gør vi noget rigtigt. Med en konstellation af Louise Burgaard og Stine Skogrand kommer vi til at stå rigtigt stærkt på højre side, og det kan meget vel blive en af sværvægterne næste sæson.

- Som spiller er Louise modnet utrolig meget og har fået opbygget en kontinuitet. Hun står for nogle værdier som flid og ihærdighed og er en ambassadør for træningskulturen her i klubben, siger Kristian Kristensen.

Louise Burgaard kom til FCM Håndbold i 2015, og i denne sæson ligner hun for alvor en spiller, der er kommet i topform. Gode aktioner både nationalt og internationalt har kastet en plads af sig på det danske landshold, hvor hun er udtaget til VM-truppen. Det er dog langt fra første gang, Louise Burgaard tørner ud i rødt og hvidt. Hun kan skrive 81 kampe samt 196 på CV’et i nationaltrøjen.