02.11.2017, 11:53 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: FCM Håndbold

ALPI Legends: Ny pris skal hylde midtjyske håndbold-legender gennem tiderne

Den nye pris – ALPI Legends – uddeles til personligheder, som har ydet en helt særlig indsats i FCM Håndbold

En ny pris ser dagens lys i FCM Håndbold. Klubbens mangeårige samarbejdspartner og hovedsponsor ALPI står bag det nye initiativ, der går under navnet ALPI Legends. Det er en pris, der skal hylde betydningsfulde legender i FCM Håndbold gennem tiderne.

- Vi vil gerne indstille denne pris, da vi synes, det er vigtigt at hylde nogle af de ikoner, der har gjort en ekstraordinær forskel i klubben i en årrække. Det kan være både spillere, ledere og trænere, fortæller koncernansvarlig i ALPI, Søren Præst og fortsætter.

- I Danmark er vi ikke altid så gode til at hylde vores sportslegender. Det vil vi gerne være med til at ændre med dette tiltag.

Det er ikke bare én, men to FCM-ikoner, der skal hædres, når ALPI Legends uddeles for første gang. Kåringen foregår i forbindelse med topbraget mellem FCM Håndbold og Team Esbjerg onsdag den 8. november på midtjydernes hjemmebane.

Priserne uddeles inden kampstart, hvor de to modtagere vil få overrakt et diplom. Derudover følger en check på 10.000 kr., der er øremærket velgørenhed, og det er helt op til de to ALPI Legends, hvilket formål pengene skal støtte.

Sidst, men ikke mindst, bliver ’ALPI legenderne’ foreviget på midtjydernes hjemmebane i form af store posters i hallen med billeder og meritter af de udnævnte.