15.02.2018, 15:00 | Af: Jacob Imer Pedersen | Foto: Hamistolen Photography

70 spirende håndboldtalenter deltog i FCM Håndboldcamp

Vanen tro blev FCM Håndboldcamp afviklet mandag til torsdag i uge 7. Igen i år var der stor aktivitet i hallen, hvor hele 70 U10- og U12-piger havde tilmeldt sig.

Dagene bød på en masse forskellige aktiviteter i form af pladsspecifik, skadesforbyggende, taktisk og teknisk træning. Det resulterede i en flok glade og trætte piger.

En af trænerene på campen var Ole Jensen, som til dagligt er træner på ISI og ungdomstræner i klubben. Derudover bestod det dygtige trænerteam af andre trænere fra klubben samt spillere fra FCM’s ungdomshold. U18- og U16-ligapigerne viste mange nye træningsmetoder og øvelser.

Hele tirsdag var det hunulvene fra HTH GO ligaen, som stod for træningen. I løbet af dagen var pigerne skiftevis rundt for at få træning af alle hunulvene samt træner Kristian Kristensen. Efter en lang dag på halgulvet var der tid til at få taget billeder og få autografer.

Cheftræneren holdte også et lille oplæg om, hverdagen som professionel håndboldspiller og træner. Alle deltagerne på campen fik rig mulighed for at få svar på spørgsmål fra både træneren og ligaspillerne.  Nede i hallen gav ligaspillerne den gas. De delte ud af deres erfaringer og lærte håndboldcampens piger forskellige finesser.

Torsdagen bød på en turnering for henholdsvis U10- og U12-pigerne, hvor alle kom i spil til en god afslutning på en fremragende håndboldcamp.

Vi siger tak for i år, og vi håber på at se mindst lige så mange næste år i uge 7. Så husk allerede nu at sætte kryds i kalenderen.